0
0

Plata si Livrare

>
Plata si Livrare

Modalități plată

  • Ramburs
  • Online cu card bancar prin 

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Metode de livrare

Bucuresti – Livrare prin Memento Express SA, GLS Romania 1-2 zile lucratoare

  •  16.00 lei, la plata cu cardul online sau in cont;
  • 18.90 lei, la plata ramburs

National – Livrare prin Memento Express SA, GLS Romania  1-2 zile lucratoare

  •  16.00 lei, la plata cu cardul online sau in cont;
  • 18.90 lei, la plata ramburs

Livrarea coletelor se efectueaza prin firma Memento Express SA in aria de acoperire.

In localitatile din afara ariei de acoperire Memento Express SA, va livram coletul prin GLS ROMANIA durata de livrare fiind intre 1 – 2 zile lucratoare.

GREUTATEA COLETELOR Tarifele sunt calculate pentru colete cu greutatea de maxim 1-3kg. Pentru comenzile cu o greutate mai mare si voluminoase (masini,tractoare,excavatoare,casute,topogane) se percepe taxa afisata pe site.

Durata de livrare se calculeaza de la data expedierii coletului. Veti primi notificari prin email si sms legat de statusul comenzii si a livrarii.

 Termenele de livrare sunt respectate in general, insa pot exista situatii exceptionale in care livrarea poate dura mai mult. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale intarzieri, livrarea coletelor este responsabilitatea firmei de curierat.

Start typing and press Enter to search

Cosul de cumparaturi
No products in the cart.